Yogales online – gekleurde aura’s

Er zijn veel gekleurde aura’s, afhankelijk van ieders individuele persoonlijkheid op basis van genetica en vorige levens. De kleuren van deze aura’s worden geanalyseerd binnen de vier kwadranten van fysieke, mentale, emotionele en spirituele dominerende eigenschappen. Een goede bron voor deze informatie is het boek van Barbara Bower getiteld “What colour is your aura?”. Wil je dit ook maar liever thuis, dan kan dat ook namelijk yogales online.

Het gebruik van yoga voor welzijn is uitgebreid en heeft meerdere niveaus. Yoga betekent “vereniging met God”. Er zijn veel vormen van yoga-expressie, maar de belangrijkste hebben betrekking op het toepassen van houdingen of ‘asana’s’ die de verschillende lichaamsdelen versterken en strekken met als doel het lichaam sterker en flexibeler te maken, de emotionele, mentale en spirituele dimensies van de yoga te integreren. zijn door mindfulness van de ademhaling te gebruiken om de activiteiten van de geest naar het lichaam en de chakracentra te centreren. Dit is de actieve vorm van Yoga. Er is ook het meditatieve deel van yoga dat wordt gedaan door bewegingloos te zitten, waarbij de aandachtige ademhaling wordt gecombineerd met het tot rust brengen van de geest, het leegmaken van de geest van alle gedachten waardoor de geest kan rusten en sterker en meer gefocust kan worden. Bron is: “The Art and Science of Raja Yoga” door Swami Kriyananda (J. Donald Walters).

Het is door de beoefening van mindfulness van de ademhaling dat men in staat is om in het huidige moment te ‘zijn’, van elke inademing, verse prana in het lichaam te brengen, en met de uitademing de gifstoffen van het lichaam en uitgeputte prana door de adem vrij te geven. Een goede referentie is “Breathe! You are alive” van Thich Nhat Hahn. Deze curcus is afgeleid van Happy with Yoga.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader